Nationalmuseet angiver i deres rapport om Jomfruens Egede at: ”…Det er formentlig et af hovedværkerne, hvis det ikke ER, i dansk interiørkunst fra slutningen af 1700-tallet”.

OM HERREGÅRDEN

Jomfruens Egede ligger smukt i den sydsjællandske natur, ikke langt fra Faxe. Hovedbygningen er i dag fredet og mange af de arkitekttegnede J. C. Lillie møbler og spejle, er en del af indretningen. Udsmykningen er noget af det mest unikke, der findes og Nationalmuseet angiver i deres rapport om Jomfruens Egede at: ”Det er formentlig et af hovedværkerne, hvis det ikke ER, i dansk interiørkunst fra slutningen af 1700-tallet”.

Udover de smukt renoverede sale, saloner og værelser i hovedbygningen, hvor indretningen er en harmonisk blanding af nyt og gammelt, er flere af de tidligere avlsbygninger indrettet som spændende fest- og konferencelokaler med dertilhørende nyrenoverede og moderne værelser.

Jomfruens Egede er i privat eje og drives professionelt af et veluddannet, serviceminded personale med fokus på kvalitet. Bag det hele står Gitte Kjærsgaard som årvågen bestyrer og Joachim Greve Moltke som engageret indehaver.