Gallamiddage, de store begivenheder eller den intime middag for en udvalgt skare - vores fokus er skarp gastronomi og god vin, der lader jer nyde nuet og det gode selskab.

Aftenselskab

Vælger I at lade Jomfruens Egede danne rammen om jeres selskab, kan I trygt sætte forventningerne højt.

Omgivelserne inde og ude er unikke, serviceniveauet er højt og menu og vine er af bedste kvalitet. Der er kræset for hver enkelt detalje. Huset er pyntet op med de smukkeste blomster, levende lys overalt og hyggelig musik sætter stemningen i vejret. I parken blafrer fakler og den røde løber er rullet ud.

I de lune sommeraftner serveres velkomstdrinken i parken, og om vinteren foran den knitrende brændeovn. Den elegante tre- eller fire retters middag sammensættes efter sæsonen, og tilberedes efter klassiske gastronomiske principper med de bedste friske lokale nordiske råvarer. I jagtsæsonen er der mulighed for vildtmenuer og i maj og juni har vi lokale friske asparges på menuen.

Der serveres friskbrygget kaffe med små chokolader og avec og baren er veludstyret så både klassiske og moderne ønsker kan opfyldes.

Til natmad serveres lune og kolde anretninger. Til de store fester har vi med held opstillet en traditionel dansk pølsevogn i gården, til stor glæde for de fornemme gallaklædte gæster.

Vi er naturligvis åbne for ønsker og krav – til menuer, vin og aftenen som helhed og forud for et hvert selskab bliver I inviteret til en personlig planlægningssamtale, hvor vi sammen skal finde ud af hvordan vi gør jeres aften perfekt.

Pris pr. person fra kr. 850,- excl. drikkevarer,
 der afregnes efter forbrug.

For yderligere information omkring menu og vine kontakt:

Oldfrue, Gitte Kjærsgaard

+45 22377232 / gk@jomfruensegede.dk