I forbindelse med heldagsmøder/seminarer, kan overnatning arrangeres i vores smukke værelser, der huser op til 44 gæster.

Konferencedøgn

Til længerevarende seminarer og møder tilbyder vi nu også overnatning på vores værelser og suiter. Menuer, indhold og programmets sammensætning tilpasses efter behov og ønsker sammen med vores køkkenchef og bestyrer, der hellere vil spørges en gang for meget, end en gang for lidt.

Muligt program:

Kl. 08.00 – 08.30 Ved ankomst serveres let morgenmad. I mødelokalet findes frisk frugt, kaffe/te og vand, og man kan naturligvis starte mødet senere, efter jeres ønsker og behov.

Kl. 12.00 – 13.00 er der frokost oftest som buffet. Eftermiddagskaffe/te med hjemmebag står klar i de smukke saloner.

Kl. 18.00 – 19.00 I pausen inden middagen er der rig mulighed for at slappe af. Et slag kroket, en quiz eller en gåtur i de skønne omgivelser giver appetit til den udsøgte middag.

Kl. 19.00 serveres en aperitif i de smukke saloner efterfuldt af køkkenchefens menu med vine og senere kaffe/te samt små chokolader. Der vil være mulighed for drinks/bar efter middagen.

Kl. 23.00 lukkes hovedbygningen.

Overnatning og dejlig morgenmad fra kl. 07.00 og frem, med nybagt brød og lokale specialiteter.

Kl. 08.00 eller senere kan mødet begynde igen. Der er igen frisk frugt, kaffe/te og vand i mødelokalet. Frokosten serveres kl. 12.00 – 13.00 og eftermiddagskaffe/te med hjemmebag står klar i salonerne.

Kl. 17.00 – Farvel og tak for denne gang.