Alle selskaber og fester på Jomfruens Egede skal være den store succes værter og gæster drømmer om. Hvad enten det er en frokost for den nærmeste familie eller den store gallamiddag, skal fornemmelsen bagefter være den samme: ”Her vil vi gerne komme tilbage”.

SELSKABER

Jomfruens Egede er skabt til at holde fest og sprede glæde. Utallige baller, bryllupper og fester er blevet holdt i vores stuer og saloner. Mulighederne er mangfoldige og opsætning af stole, borde, service og værelsernes indretning i stueetagen, kan arrangeres efter behag. Vi opfylder jeres specielle ønsker: fra herreværelse og champagne-bar til børneafdeling og tryllebod.

I har altid Egede for jer selv. Det betyder at I får den fulde glæde som værter. Egede er jeres sted når I er der. Vi sørger for rammerne, så I ikke behøver at bekymre jer om pligter eller praktiske opgaver, men blot fornøje jer med jeres kære og fejre anledningen.

Grundet hovedhusets indretning og magasin-bygningernes kapacitet, kan vi favne endog meget bredt i type, størrelse og form, fra de intime mindre middage til fester med op til 280 gæster.