En besøg hos os skal være en oplevelse. Vi samarbejder med en række dygtige og professionelle partnere tæt på Jomfruens Egede og vi kan derfor tilbyde en bred vifte af oplevelser med udgangspunkt i naturen omkring os, til lands, til vands og i luften.

Aktivitetsmuligheder

Lerdueskydning  på Jomfruens Egede er blevet en aktivitet, som fascinerer rigtig mange mennesker. Unge som ældre. Alle får mulighed for at prøve kræfter med lerduerne. Alt arrangeres af vores faste instruktør, som giver samtlige gæster mod på at forsøge sig igen og igen. Har man lyst til en lidt mildere, men bestemt ikke mindre sjov form, tilbyder vi laserskydning i én af salonerne.

Skattejagt i skoven giver både fysiske og åndelige udfordringer. Vi har planlagt det hele og gæsterne skal på 1 – 1 ½ time igennem snoede skovstier besvare muntre spørgsmål. Der er naturligvis en præmie til den, der klarer sig bedst.

En dyst på Kroketbanen er lidt mere stilfærdig, og giver mulighed for samtale, venskabelige drillerier og socialt samvær.

Den største og smukkeste Trætopbane ligger kun 9 km fra Jomfruens Egede. Klatrebanen giver sjove oplevelser og fysiske udfordringer, som vil blive husket og talt om. 

Svæveflyvning er noget ganske enestående og usædvanligt. Kun 6 km fra Jomfruens Egede  er der mulighed for at prøve denne fantastiske fritidsfornøjelse. Øst-Sjællands Flyveklub tilbyder instruktion og giver deltagerne en uforglemmelig oplevelse, som få har mulighed for at opleve.

Stevns Klint er i år optaget på UNESCOs liste over verdensarven. 26 km fra Jomfruens Egede finder man Klinten, som gemmer på et dramatisk kapitel af jordens historie. Mellem kridt og kalk ligger et tyndt lag af fiskeler, med forsteninger, vættelys og tordenkugler, der fortæller om dengang en asteroide ramte jorden og dinosaurerne uddøde.

Mere vildt kan det næppe blive, når Action Boats drøner ud langs kysten – 11 km fra Jomfruens Egede – med fartglade og jublende gæster om bord.

Team Building er ofte en vigtig del af et konferenceprogram. Jomfruens Egede er altid behjælpelig med at anbefale de allerbedste professionelle udøvere.

 

Kontakt os, så vi sammen kan planlægge de aktiviteter, der vil være de helt rigtige til jeres arrangement.